News
Loading...

De 5 ani suntem online, alaturi de tine!

Scurt si la obiect: a mai trecut un an! Da, inca un an de viata a radio-ului nostru care usor, usor creste, se maturizeaza si incepe sa devina din ce in ce mai mare si mai frumos, exact ca si un copil care implineste frumoasa varsta de 5 ani.

Inca un an in care noi, cei care stam in spatele acestui proiect, am incercat ca de fiecare data sa oferim ascultatorilor nostri tot ce-i mai bun, sa le facem ziua mai fericita si sa cream o stare de bine, mai exact tot ceea ce isi doresc si toate acestea prin emisiile si prin muzica pe care le-o oferim in fiecare zi.

Inca un an plin de evenimente, fie ele bune sau rele, dar care ne fac mereu sa fim mai increzatori, sa dorim in continuare sa ne traim pasiunea chiar daca asta inseamna si ne costa mult timp.

Cum spuneam si mai sus, exact ca un copil si radio-ul nostru va creste, se va schimba insa intotdeauna va continua sa-ti ofere acele sentimente pe care le traiesti atunci cand il asculti.

Multumim tuturor celor care ne-au fost, ne sunt si ne vor fi alaturi pe viitor si promitem ca pentru ei vom incerca sa facem, ceea ce am facut si pana acum insa de cel putin 5 ori mai bine.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment