News
Loading...

De 4 ani suntem alaturi de tine!


Se pare ca a venit din nou acel moment in care ziua de 29 Iunie marcheaza 4 ani de exista al acestui radio si inca un an in care noi, echipa din partea mai putin vizibila al acestui proiect, am facut tot posibilul sa oferim tot ce am avut mai bun, sa fim mereu promti, sa respectam pe cat posibil programul si atributiile pe care le-am avut de indeplinit si cel mai important sa ascultam dorintele si parerile ascultatorilor nostri, incercand sa le punem in aplicare.

Ca si ceilalti ani, si aceasta ne-a adus cateva situatii mai putin placute pe care am putut sa le depasim cu ajutorul si toata sustinerea celor ce ne asculta iar prin acest intermediu dorim sa le multumim.

Ca si planuri de viitor, ne propunem sa aducem cateva schimbari in bine acestui radio, pornind de la desing-ul site-ului pana la introducerea in program a unor noi emisiuni si cateva surprinze care vor veni la momentul potrivit.

Pe final dorim sa multumim inca odata tuturor celor ce ne-au fost si sunt alaturi in continuare cu promisiunea ca pentru ei vom face totul la fel sau chiar mai bine ca si pana acum.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment