News
Loading...

E oficial! Andra a declarat ca este insarcinata


Dupa multe zvonuri si multe agitatie din partea fanilor cat si de la simplii curiosi, Andra a declarat astazi pe pagina de Facebook ca este insarcinata in 5 luni, urmand ca in iunie sa aduca pe lume o fetita.

"Dragii mei, sunt foarte fericita si vreau sa impart cu voi acest lucru... Sunt insarcinata din nou, in aproape cinci luni! Iertare ca nu v-am spus mai devreme, dar cateodata nu sunt in stare sa-mi spun nici mie asa ceva, de teama ca ma voi trezi si voi constata ca totul a fost doar o poveste frumoasa a somnului meu." a declarat artista.

Confirmarea sarcinii a primit-o chiar de ziua sotului ei Catalin, pe data de 27 Ianuarie iar de atunci pana astazi cei doi au reusit sa tina ascuns acest lucru, timp in care s-au gandit ce nume va primi fetita lor. Printre acestea putem enumera Alma, Eva, Ioana si Maria.

Dupa postarile de pe retelele de socializare, acestia au primit sute de mesaje si felicitari de la oameni, lucru ce i-au emotionat si surprins placut, fiind mult mai pregatiti pentru ce va urma.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment