News
Loading...

De 3 ani suntem alaturi de tine!Iata ca a venit timpul si ziua mult asteptata, o zi frumoasa de vara in care PlayMusic FM, radio-ul nostru si al vostru, implineste frumoasa varsta de 3 anisori de emisie. Parca ieri faceam primele emisii, plini de emotie, timizi dar cu o mare ambitie, existenta chiar si in ziua de astazi, de a porni pe un drum bun si infloritor poate si greu in anumite momente, incercand sa aducem cat mai multi oameni cu zambetul pe buze, facandu-i in acelasi timp sa se simta bine ascultandu-ne, cu speranta ca se vor intoarce la acelasi radio cand vor simti nevoia de muzica, pe care noi incercam zi de zi sa o aducem la un nivel cat mai inalt.

Cu aceasta ocazie, vrem sa raspundem oamenilor si celor mai multe intrebari cu privire la: "Cat castigam din asta?". Ei bine, acest radio ne aduce intregii echipe, nici mai mult, nici mai putin de 0 lei in "conturi" si nu sume colosale cum cred altii. Putini stiu insa, cati bani trebuie sa scoatem din propriile buzunare pentru a mentine totul asa cum este astazi. Nu avem sponsori, nu primim donatii si am vrea ca totii sa inteleaga ca nu pentru acest motiv facem ceea ce facem, ci pentru oamenii care ne asculta zilnic si care cred in noi. Pentru ei, PlayMusic FM va exista mereu!

Tot prin aceasta ocazie, vrem sa multumim tuturor celor ce ne trimit mesaje de incurajare, ne ajuta cu sfaturi si idei sau pur si simplu ne sunt alaturi zi de zi prin simplu fapt ca ne asculta. Va multumim tuturor!

La multi ani PlayMusic FM!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment