News
Loading...

Inna, despre cele 7 milioane de fani de pe Facebook


Inna e pasare rara prin Romania, dar asta nu e de mirare, avand in vedere numarul concertelor pe care le are prin toata lumea.

“Bine te-am gasit, in sfarsit am ajuns si eu la emisiunea asta care e mai normal!” l-a salutat Inna pe Andi Moisescu.

- "Toti fanii mei de pe Facebook sunt reali!"

Intrebata de cele 7 milioane de fani de pe Facebook, artista a tinut sa precizeze ca sunt cat se poate de reali. “Pe cuvant, sunt reali, intrebati-i pe fiecare in parte!”

“Dupa piesa HOT, am crezut ca sunt doar un alt artist  cu o piesa la radio, care e cantata de oameni pe strada. Dupa HOT a urmat LOVE, iarasi nr 1 in Romania, iar in timpul asta pregateam piesa Hot de lansare in strainatate. Dupa a doua piesa am simtit ca ‘decolez’” a marturisit deschis Inna.

“Viata mea s-a schimbat brusc. M-a prins fara limba engleza invatata, fara un styling bine pus la punct, fara multe alte lucruri de care ai nevoie ca artist. N-am avut timp sa spun Pauza! Aveam 21 de ani”

Inna a dezvaluit si care sunt plusurile si minusurile vietii de vedeta. Pe de o parte, “am castigat multa incredere in mine. Am muncit, am facut cursuri de canto, asta mi-am dorit de mica sa fac. Imi doresc sa cunosc lumea intreaga!” a spus tanara incantata de acest gand.

- "Ma afecteaza intepaturile!"

In schimb, exista si dezavantaje atunci cand esti celebra in toata lumea. “Am pierdut ca nu sunt atat de mult alaturi de familie. Mi-as dori o viata personala. As vrea ca oamenii sa stie despre mine doar ce vreau eu ca ei sa stie despre mine si ce fac eu in viata asta” a mai spus ea.

“Sunt dezamagita si ma afecteaza intepaturile. Inna inseamna multa munca. Eu vreau sa le spun despre muzica, unii ma intreaba de operatii estetice. Pe mine ma pasioneaza strict muzica! Nu imi doresc sa fiu frumoasa, ci carismatica, placuta de oamenii, nu trebuie sa fiu frumoasa ca sa fiu cantareata” a precizat ea.

Sursa: PROTV.RO
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment