News
Loading...

Ruby – Stinge lumina (New Single)
Dupa marele succes cu piesa "Miracle Of Love", Ruby lanseaza la inceputul acestei toamne noul sau single "Stinge Lumina".
Piesa a fost compusa in studiourilor Hahaha Production, producator principal fiind Alex Velea.
Aceste mai spune ca: “Ruby este unul dintre proiectele mele de suflet, mai ales ca, de mai bine de 5 ani, ne leaga si o prietenie foarte stransa. Am maxima incredere ca piesa si bineinteles clipul vor fi pe placul tuturor, pentru ca s-a muncit din greu, cu seriozitate si mai ales cu inima. are clar aroma de Hit!
Noul single "Stinge Lumina" este rezultatul a mai multor artisti. prin acestia numarandu-se, Alex Velea, Smiley, DJ CB, Serban Cazan si Crocodealer. Odata cu lansarea piesei a fost lansat si videoclipul, care a durat in jurul a 16 ore filmari.
Ruby mai spune ca: “A fost o adevarata desfasurare de forte pe platourile de filmare. S-au construit mai multe set-uri personalizate la care au lucrat peste 40 de oameni. Ganditi-va ca s-a construit de la zero o piscina care a avut rolul sa simuleze un ocean. Sunt foarte multumita de rezultat si cu toata modestia va spun ca este cel mai bun clip de imagine facut in ultima perioada in Romania".

Mai jos puteti urmari videoclipul: Ruby - Stinge Lumina

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment