News
Loading...

Amna - Feel Alone (New Single)

Cantareata care a cucerit petrecaretii din toata lumea cu zambetul sau molipsitor si vocea puternica si plina de atitudine lanseaza noul sau single, ‘Feel Alone’.
Dupa succesul cu piesa "Tell Me Why", hit al anului 2011, a fost auzita auzita pe aproape toate continentele lumi intrand in liga muzicii internationale. Cu zeci de concerte in Spania, Polonia, Armenia si multe altele, participarea la festivaluri internationale si prima pozitie in topurile de specialitate, cantareata se pregateste sa ne incante din nou.

Melodia "Feel Alone’ a fost compusa de catre LLP in colaborare cu Amna. Lansarea neoficiala a avut loc la premiile muzicale de la Bacau, acolo unde zeci de mii de oameni au cantat alaturi de ea versurile piesei chiar de la prima auditie.
Amna mai spune ca: "Sunt foarte fericita de ce a iesit – ‘Feel Alone’ este piesa mea preferata in momentul acesta! Am scris-o pentru toti cei care ne asculta, mesajul fiind ca ceea ce ne uneste pe toti este muzica pe care o preferam iar daca avem incredere in noi si in prietenii nostri, nu vom fi niciodata singuri! Aceasta piesa e inspirata dintr-un capitol din viata mea ce nu a fost niciodata povestit, motiv pentru care vi-l cant voua acum".

Mai jos puteti asculta noul single: Amna - Feel Alone


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment