News
Loading...

Crush şi Alexandra Unugreanu lansează 'Where is the Love!

Crush şi Alexandra Ungureanu lansează cea mai nouă piesă împreună cu videoclipul care va schimba optica muzicală din România.

"Where is the Love' este o călătorie în care sunetul ghidează imaginea iar senzaţia vibrează şi se lasă copleşită în tonalităţi electrice. 
"Continuăm să propunem un sound nou faţă de single-ul precedent, fără să fim închistaţi într-o reţetă care a funcţionat deja. 'Where is the love' este îndrăzneală şi bucuria de a fi altfel. Vizual, cred că ne detaşează de alte proiecte care există pe piaţă în momentul ăsta, iar ca mesaj promovează iubirea, iubirea pentru cele un milion de lucruri din jurul tău de care de poţi îndrăgosti zilnic, dacă ştii să le vezi şi să trăieşti viaţa la maxim. Prin dragoste înveţi să-ţi depăşeşti limitele, să scoţi capul din cutie şi să te bucuri mai mult de ce ai".


Videoclipul îi surprinde pe cei trei membri ai trupei închişi într-un cub de plexiglas alb, într-un spaţiu lipsit de emoţie şi sentimente, ceea ce le dă o viziune îngustă asupra vieţii.

Mai jos puteti urmari noul videoclip: Crush $ Alexandra Unugreanu - Where is the LoveShare on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment