News
Loading...

Smiley “Dead Man Walking, ceva nou in materie de videoclipuri” !

Smiley, care anul acesta are 2 nominalizari la Romanian Music Awards, a trecut pragul studioului Music Channel si a vorbit deschis despre cel mai nou videoclip al sau, Dead Man Walking.
Dupa spusele artistului nominalizat la categoriile Best Live si Best Site, se pare ca noul material va fi ceva total nou, poate chiar la nivel mondial.: “Am pregatit un videoclip bestial care sper sa fie gata pana la Romanian Music Awards. Este ceva total nou in materie de videoclipuri la nivel mondial, e ceva care va va surprinde total. N-am cum sa va povestesc. O sa vedeti.
Smiley a  mai adaugat despre videoclipul Dead Man Walking ca “Este ceva nou, tehnic vorbind, nu in felul in care e filmat sat in felul in care arata, o sa vedeti. Este un nou nivel de interactivitate intre artist si consumatorul de muzica.
De mult timp nu am mai auzit un artist de la noi chiar atat de incantat , ba chiar e destul de greu sa ne imaginam noutatea la care se refera, dat fiind ca in ultimul tomp apare din ce in ce mai multa productie muzicala inspirata din hit-urile anilor precedenti.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment