News
Loading...

Mandinga pe locul 12 la Finala Eurovision 2012

Finala Eurovision 2012: Mandinga pe locul 12Romania, calificata in finala din pozitia a treia (dupa Rusia si Albania, conform votului juriului  si al televotingului din prima semifinala), a incheiat Eurovision Song Contest pe locul 12, cu 71 de puncte.
Piesa ”Zaleilah” interpretata de MANDINGA a primit 12 puncte doar din Moldova si 10 doar din Spania. Vecinii din Bulgaria, Ungaria si Ucraina au sarit Romania la imparirea punctelor. Finala s-a desfaurat in impresionanta sala Baku Crystal Hall, din capitala Azerbaidjanului, in fata a 25.000 de spectatori.
”Romania s-a aflat cel putin pentru doua saptamani in lumina reflectoarelor. Nu am exagerat sperand la un loc fruntas, atata timp cat casele de pariuri ne dadeau favorita 5-6, presa internaionala ne-a acordat o atenite deosebita iar forumurile dedicate Eurovision au fost mai toate favorabile Romaniei si laudative la adresa trupei Mandinga. Cred ca nu este niciun pacat sa speri, sa-si doresti si mai ales sa crezi in sansa tarii pe care o reprezinti cu mandrie. Din pacate votul a lasat de dorit in finala Eurovision”, declara Dan Manoliu, seful delegatiei Romaniei la Eurovision.

Mai jos puteti urmari momentul Romaniei la Eurovision 2012:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment