News
Loading...

Heaven show in fata a peste 12.000 de rusi!

Fetele de la Trupa Heaven au cucerit Rusia cu melodiile lor si asta nu mai este un secret pentru nimeni. Confirmarea acestui lucru a venit o data cu invitatia de a canta la Armenian Music Awards, unul dintre cele mai asteptate evenimente ale industriei muzicale internationale.
AdinaRoxana si Aliana au cantat Sexy Girl si Party intr-una dintre cele mai mari sali de evenimente din Moscova. Peste 12.000 de rusi au asteptat cu sufletul la gura sa le asculte pe frumoasele romance.
Aflate la primul concert in Moscova, au fost asaltate de catre fani rusi cu buchete de flori. Jurnalistii prezenti la eveniment au fost interesati sa afle cat mai multe detalii despre romancele care i-au innebunit cu piesele si look-ul lor. Artistele au intarziat mai bine de doua ore la after-party-ul organizat pentru a raspunde la intrebarile reporterilor.
Sexy Girl hitul cu care fetele au cucerit topurile muzicale, a ajuns chiar pe locul 3 in clasamentele de specialitate din Rusia. Cantaretele pregatesc o promovare pe masura si pentru singleul Party, unde planuiesc sa revina pentru cateva concerte. Artistele sunt foarte indragite peste hotare, muzica lor fiind ascultate in Italia, Egipt, Malta, Bulgaria, Ungaria, Spania, Rusia, etc.
Mai jos puteti urmari spectacolul pregatit de Heaven:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment