News
Loading...

Narcotic Sound and Christian D - Vai

La inceput ne-au facut cunostinta cu o prezenta senzuala, in persoana Mamasitei, apoi ne-au invitat la cel mai incitant dans (‘Dança Bonito‘) si ne-au cantat poezia dragostei (‘Poesia de Amor‘). Narcotic Sound and Christian D, caci despre ei este vorba, lanseaza astazi cel de-al patrulea single, intitulat ‘Via‘.


Narcotic Sound and Christian D au starnit admiratia publicului si au impresionat mereu cu piesele lor, energice si dinamice, care desfata simturile si aprind imaginatia oricui. Nici ‘Vai’ nu face abstractie de la regula. Noul single transpune o poveste de dragoste si starile ravasitoare prin care trec cei doi indragostiti, cuprinsi intr-un sarut.
‘Vai’, productia marca Narcotic Creation Studio poate fi dedicata tuturor celor care vor sa traiasca intens o poveste de iubire patimasa pe ritmuri muzicale, sa fie captivi ai jocului seductiei, sau trebuie luata drept indemn al distractiei si bunei dispozitii.
Cu un sound perfect pentru vara ce se anunta, intr-o combinatie de ritmuri latino fierbinti cu cele alerte ale ringurilor de dans din club, ‘Vai’.
Mai jos puteti urmari noul single: Narcotic Sound and Christian D - Vai
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment