News
Loading...

LaLa Band pregatiti de mega concertul "LaLa Summer Love"!

lala band evenimentEsti pregatit sa incepi vara pe muzica celor mai cool artisti ai momentului? LaLa Band ia cu asalt Arenele Romane, pe 2 iunie, intr-un nou concert live de amploare: LALA SUMMER LOVE!

Cele doua albume (LaLa Xmas Songs si LaLa Love Songs) ce au inregistrat vanzari record in doar un an de la infiintarea trupei, un mega concert sold out (LaLa Love), cu milioane de fani atat in tara cat si in strainatate sunt doar cateva dintre cele mai importante elemente ce se reunesc sub un singur nume: LALA BAND, trupa-senzatie a serialului "Pariu cu viata", care lanseaza cel de-al treilea material discografic: LaLa Summer Love - LaLa Love Stories.

Miile de fani au acum ocazia sa experimenteze fenomenul "LaLa" la un alt nivel, intr-un mega show de proportii care va avea loc sambata, 2 iunie, orele 20:00, la Arenele Romane din Bucuresti.

Biletele sunt disponibile in reteaua nationala Eventim din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas.

Biletele din categoria VIP care includ o cana LaLa Drink, un poster cu autografe si acces la sesiune foto & autografe. Accesul in Arenele Romane pentru detinatorii biletelor VIP se va face de la orele 17:00.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment