News
Loading...

INNA a incheiat turneul din Mexic (Video)

inna
Inna a incheiat sambata turneul "I Am The Club Rocker" din Mexic, dupa doua saptamani pline de concerte, sesiuni de autografe, intalniri cu fanii, aparitii TV si radio. Ea a fost asteptata in Mexic cu nerabdare de sute de mii de fani care isi doreau sa o vada interpretand piesele lor preferate, sa o cunoasca si sa ii arate cat de mult o iubesc.

Cel mai mare concert din acest turneu a avut loc la Auditoriul National, unde 10.000 de oameni au fost alaturi de Inna, devenind astfel primul artist dance care a concertat vreodata acolo.

Turneul a continuat cu show-uri in Monterrey, Cancun, Merida si Guadalajara. "Concertul din Guadalajara a fost unul de exceptie, m-am distrat alaturi de fanii mei mai bine de o ora jumatate. Au fost cateva probleme tehnice, insa s-au rezolvat imediat", a declarat Inna.

Dupa Mexic, Inna va continua turneul "I Am The Club Rocker" in Statele Unite unde va avea concerte in San Francisco, Los Angeles, Seattle, Miami si Las Vegas. Zilele trecute, Inna a lansat teaser-ul pentru urmatorul videoclip al celui mai recent single WOW.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment