News
Loading...

Hi-Q indeplineste dorinte prin aplicatia "Loteria dorintelor"

hiq2
"Vreau sa o cer de sotie pe iubita mea pe scena", "Vreau sa ii dedic o piesa iubitului meu", "Vreau ca Hi-Q sa ii ureze La multi ani live prietenei mele". Orice dorinta matura ai avea, Hi-Q ti-o indeplineste! Inscrie-te in loteria dorintelor, cea mai noua aplicatie de facebook de la Hi-Q, iar visul tau poate deveni realitate.

"Loteria dorintelor" este un concept gandit de Hi-Q pentru a rasplati publicul care a fost alaturi de trupa de mai bine de 16 ani. Acestia sunt invitati sa acceseze aplicatia de facebook "Loteria dorintelor", si sa isi inscrie dorinta pe care ar vrea ca Hi-Q sa o indeplineasca.

Aplicatia pentru Facebook vine in sprijinul lansarii noului album Hi-Q, intitulat "Cand Zambesti", care va fi lansat joi, 5 aprilie 2012, data la care va fi anuntat si un prim castigator al loteriei, iar dupa lansare, multe alte dorinte vor fi indeplinite periodic.

"Am lansat Loteria Dorintelor pentru ca vrem sa avem si pe online relatia apropiata si fireasca pe care o avem la concerte. De multe ori discutiile si autografele de dupa concert dureaza mai mult decat concertul in sine [iar noi cantam de fiecare data minim o ora!] si asta s-a intamplat mereu pentru ca fanii [ciudat cuvant, noi preferam sa le spunem prieteni] simt ca muzica noastra este una sincera, imaginea noastra este una fireasca, fara artificii.", scrie Florin Grozea pe blogul sau personal.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment