News
Loading...

Eli pe urmele lui Jay Z!

eli
Eli din Timisoara a lansat cea mai noua piesa Venus, inspirata de muzica lui Jay Z. Talentul lui Eli pentru rap nu mai este un secret pentru nimeni. Cu 4 videoclipuri oficiale si zeci de inregistrari live in studio, Eli are o multime de fani in toata tara si piese cu milioane de vizualizari.

Eli din Timisoara este unul dintre cei mai tineri reprezentanti ai muzicii Hip Hop din Romania. Colaboreaza cu producatorul George Hora, si a inregistrat cu Puya piesa Domnisoara din Timisoara. In 2011 Eli a lucrat la numeroase proiecte printre care: Hey, Hip Hop de Timisoara 5, Asa imi place, N-am bani cati vreau Yo si a colaborat cu Mark la piesa Alba ca Zapada.

In luna ianuarie 2012 Eli a lansat videoclipul Azazel, filmat la Timisoara si inspirat de situatia politica din Romania. Dupa o piesa destul de dura, Eli revine cu Venus, o piesa sexy dedicata publicului feminin. Mai multe informatii despre Venus si proiectele pe care le pregateste, va spune chiar artistul pe pagina http://www.facebook.com/EliOfficial 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment