News
Loading...

DJ Project & Adela Popescu - Bun Ramas (Official Video)

DJ Project este trupa care a stiut mereu sa fie cu un pas inainte si sa anticipeze cerintele publicului. Prin noul lor proiect, dovedesc inca o data ca originalitatea si creativitatea sunt elementele cheie ale succesului lor.Mii de sentimente, mii de ganduri care iti coplesesc sufletul, mii de amintiri care iti formeaza viata, mii de fotografii prin care spui bun ramas - asa se caracterizeaza videoclipul realizat de catre DJ Project si Adela Popescu pentru single-ul "Bun Ramas".

"Videoclipul exprima intocmai atmosfera pe care am vrut sa o transmitem prin piesa. Suntem foarte incantati de rezultatul final al acestui videoclip-concept", declara DJ Project.

Conceptul acestui clip a fost transformat in realitate de catre regizorul Dragos Buliga, care a realizat pozele in diverse locuri din Bucuresti, precum Centrul Vechi, Biblioteca Nationala sau la metrou. Pentru a intari ideea, nu au fost ocolite nici strazile intens circulate ale Capitalei, care, transpuse in imagini, au creat o atmosfera inedita si urbana, dar in acelasi timp melancolica, in ton cu piesa.

Mai jos puteti urmari noul  videoclip: DJ Project & Adela Popescu - Bun Ramas (Official Video)

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment