News
Loading...

Andreea Balan pleaca in turneu in 15 orase cu Dancing Show!

Andreea Balan a anuntat pe pagina ei de Facebook datele turneului national in care porneste in a doua jumatate a anului. Artista a reinventat conceptul Dancing Show si se pregateste sa il arate publicului din toata tara!
Dupa succesul Mix Music Evolution Tour anul trecut in 33 de orase mari din Romania, Andreea Balan este cap de afis al celui mai mare turneu al anului 2012, Mix Music Evo! Cantareata, cele sase colege dansatoare si partenerul de scena Petrisor Ruge vor prezenta cel mai complex show artistic fanilor din Moldova si Dobrogea pe parcursul intregii veri!
Dancing Show inseamna multe stiluri de dans: charleston, tango, calusarii, salsa, flamenco, arabesc, tiganesc, balet, country din diferite culturi ale lumii infatisate prin 15 schimbari de costume. Dupa show-ul Lectia de dans din 2010,  Andreea a lansat in 2011 nu mai putin de 3 showuri.
Playlistul va include si cel mai nou single, Money Love, cu un show special ce include o cusca, uniforme de politiste-sexy pentru dansatoare si o coregrafie inedita! Piesa care a strans peste 500.000 vizualizari pe YouTube intr-o luna de la lansare, poate fi ascultata aici:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment