News
Loading...

"You Give Me Love" - noul videoclip Stefan Stan

stan
O echipa formata din 50 de profesionisti, 11 modele superbe, cea mai performanta tehnologie de filmare, o cantitate impresionanta de confetti, baloane de sapun, batai cu perne, un bolid similar cu cel folosit de presedintele Statelor Unite si "the one and only" Stefan Stan sunt ingredientele unuia dintre cele mai frumoase videoclipuri produse in Romania.

Stefan a fost coplesit de desfasurarea de forte de la filmare, nemaintalnita intr-o productie romaneasca de videoclip. Povestea este aceea a unui cuceritor caruia nicio femeie nu-i poate rezista, dar care ajunge sa isi doreasca sa evadeze, sufocat fiind de atata atentie.

Din videoclip nu lipsesc scenele senzuale dintre Stefan si actritele super modele si nici cele care evidentiaza farmecul unic si carisma specifice artistului. "Am avut senzatia ca sunt un star de la Hollywood, inconjurat de o echipa atat de numeroasa si de femei atat de frumoase. M-am simtit foarte bine pe platou si datorita faptului ca am filmat impreuna cu trupa mea, cu bunul meu prieten Alex Velea si am avut in permanenta alaturi de mine pe cei de la Universal Music Romania. Le multumesc tare, tare celor de la BGS pentru ca m-au facut sa ma simt mai protejat decat Barack Obama, in masina blindata cu care am impresionat fetele" a declarat Stefan.

Productia videoclipului poarta semnatura Pink Stripe, dupa un concept si sub regia Griffon& Swans, filmarile desfasurandu-se la concept store-ul Delta Design. Premiera videoclipului va avea loc luni 19 Martie, la Hollywood Multiplex. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment