News
Loading...

Marc Rayen lanseaza, alaturi de Aria, piesa "So (la la)"

mark rayen
Marc, pe numele sau adevarat Marius Leonard, a hotarat sa ia lucrurile in serios si sa studieze ceea ce devenea pe zi ce trece o pasiune din ce in ce mai mare: "muzica". Pasionat de tot ce tine de acest domeniu, a inceput sa produca melodii si remixuri pentru artistii romani, remixuri care au avut succes in randul consumatorilor de piese comerciale.

Dupa lansarea si succesul primului sau single "Freaky Girl", Marc Rayen se pregateste sa lanseze cea de-a doua productie ce ii poarta amprenta "Marc Rayen & Aria - So (la la)"

Marc, lanseaza super single-ul "So (la la)" alaturi de Aria, o tanara artista extrem de talentata si ambitioasa, ce-si doreste sa se perfectioneze in cariera muzicala si sa adauge pianul pe lista instrumentelor la care stie sa cante deja.

"Aceasta piesa continua povestea primului meu single, aici fiind vorba despre o fata ce isi cauta sufletul pereche, cand il gaseste simte ca el este cel ales, baiatul care o face sa viseze si traiesc impreuna o frumoasa poveste de dragoste. Pentru acest proiect am colaborat cu o tanara artista pe nume Aria, care a transpus aceasta poveste prin vocea sa, dand piesei un farmec inocent si unic". ne-a spus Marc Rayen.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment