News
Loading...

Catalin Josan finalistul nr.1 la Eurovision 2012

catalin josanCatalin Josan s-a calificat pe locul intai in cadrul preselectiei nationale pentru Eurovision 2012 cu piesa "Call My Name".

In urma votului unui juriu de specialitate, acesta a acumulat 98 puncte, pozitionandu-l, astfel, ca favorit pentru a reprezenta Romania la Baku, Azerbaijan.

Piesa "Call My Name", impreuna cu hitul "Don't Wanna Miss You" - detinator al Discului de Aur in Italia, face parte din urmatorul album a lui Catalin, care va fi lansat in Franta si Italia la sfarsitul lunii martie. Albumul poarta amprenta renumitului producatorul Desmond Child, care a colaborat cu nume mari, precum Bon Jovi, Kiss, Aerosmith si Roxette.

Catalin Josan iese din tiparele de export romanesti reusind sa se impuna cu piese pop ce se difuzeaza la radiourile europene, bucurandu-se de un mare succes in afara tarii. Muzica lui Catalin se asculta in Franta, Marea Britanie, Irlanda, Belgia, Luxemburg, Spania, Elvetia, Cehia, Polonia si Monaco.

"O sa fac tot ce pot ca sa aduc Eurovisionul la Bucuresti in 2013. Vreau sa-i rog pe toti cei care cred in mine, si nu ma refer doar la cei din tara, sa foloseasca toate oportunitatile, mai ales retelele de socializare (Facebook, Twitter), sa ajute la promovarea piesei. Va multumesc mult ca m-ati ajutat sa ajung in topuri in Europa si va rog sa fiti alaturi de mine si in continuare la Eurovision. Votati - Call My Name." spune Catalin.

"Mi-a facut mare placere sa lucrez cu Catalin pentru ca, in afara faptului ca este un baiat foarte simpatic, este un artist in adevaratul sens al cuvantului, o specie care, din pacate, devine din ce in ce mai rara. Catalin Josan este un muzician desavarsit ce ar reprezenta România cu demnitate la Baku, votati-l." declara Keo producatorul piesei.

Ralflo, unul dintre compozitorii noului single "Call My Name", marturiseste: "Catalin este un artist deosebit de talentat, cu care am avut placerea de a colab­ora. Aratati-mi alt artist din Romania care, la aproape 25 de ani, are 20 de ani de scoala muzicala; este un cantaret de opera exceptional; are un auz muzical perfect; a cucerit Europa cu piese pop, si nu dance."

Selectia Nationala pentru alegerea melodiei care va reprezenta Romania la Eurovision 2012 va avea loc pe 10 martie 2012. Pana atunci pregatiti-va voturile pentru "Call My Name" pe care o puteti asculta pe canalul oficial Universal Music Romania.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment