News
Loading...

Alex Velea a dat lectii de machiaj la mall

velea
Alex Velea este mereu plin de buna dispozitie si ii place sa mearga la cumparaturi. Impreuna cu nababele , artistul a mers la Baneasa Shopping City, pentru o sedinta de shopping si styling, ocazie cu care si-a etalat cunostintele intr-ale machiajului.

Pentru o intalnire de o zi cu Alex Velea, Ana Maria Constantinescu a licitat o ratusca de plus de care artistul s-a declarat foarte incantat, mai ales ca acesta s-a declarat o persoana foarte sensibila. "Prietenii imi spun 'Mister Sensibil'. Pe dinauntru sunt un ursulet de plus", a declarat Alex la inceputul campaniei "Nababa pentru o zi".

Alex le-a aratat tuturor ca se pricepe si la machiaj, nu doar la muzica si dans, astfel ca, la sedinta de styling la care au participat nababele, artistul a luat un pamatuf si s-a pus serios pe treaba, aplicandu-i nababei sale un machiaj ca la carte.

Alex Velea a participat, impreuna cu Smiley, Christian D, Adrian Sina, Calin Goia, Doru Todorut, Cornel Ilie, Connect-R si DDY Nunes la campania "Nababa pentru o zi", in cadrul careia noua ascultatoare Kiss FM au fost selectate pentru a petrece o zi in compania vedetelor la cumparaturi, cina si club.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment